COLOSTRUM+

MAGAS
VITAMIN TARTALOM

BŐR
VÉDELEM

ESSENS COLOSTRUM+ ANTI AGING DAY CREAM
ESSENS COLOSTRUM+ ANTI AGING NIGHT CREAM

Colostrum+

A kolosztrum az előtej, melyet az emlőmirigyek termelnek, és amely tartalmazza az összes szükséges és kész antitestet a fertőzések elleni védelem érdekében az első élethetekben.A kolosztrum értékes magas vitamin(A, D, E, C, B1, B2, B6, B12, folsav, pantoténsav, biotin, niacin), ásványi anyag, nyomelem (nátrium, kálium, kalcium, foszfor, magnézium, vas, jód, króm) , fehérje és proteáz inhibitor tartalma miatt.


ESSENS COLOSTRUM+ ANTI AGING TONIC
ESSENS COLOSTRUM+ FACE MILD SOAP

Colostrum+

A kolosztrumos ESSENS bőrápoló kozmetikumok a legújabb kutatások, tudás és trendek alapján jöttek létre a prémium egészségügyi kozmetikumok között.


ESSENS COLOSTRUM+ ANTI AGING EYE GEL
ESSENS COLOSTRUM+ ANTI AGING LIFTING SERUM

Colostrum+

Bőrvédelem a kedvezőtlen külső hatások egész napos káros hatásai ellen.A foszfolipidek (zsírok és szerves savak) hatásának köszönhetően a hatóanyagok könnyebben áthatolnak a bőr felső rétegén és azt követően egy lipidfóliát képeznek, ami egy vékony réteg, amely jelentősen lassítja a bőrből a víz elpárolgását.A lehető legjobb minőségű természetes összetevők.


ESSENS COLOSTRUM+ MOISTURIZING NIGHT CREAM
ESSENS COLOSTRUM+ MOISTURIZING DAY CREAM

Colostrum+

Adja meg a testének a legjobb törődést. A kolosztrumos kozmetikum nemcsak aromájával bűvöl el, hanem a bőrt bársonyosan puhává, tökéletesen hidratálttá és intenzíven ápolttá teszi.


ESSENS COLOSTRUM+ LIP BALM

Colostrum+

A száraz és repedezett ajkak optimális regenerálódását és hidratálását biztosítja és elősegíti a természetes védőköpeny helyreállítását.Kizárólag növényi olajokat és viaszokat tartalmaz - méhviasz, jojoba viasz és csipkebogyóolaj.