Női Unique parfüm készlet eu07

16 530 Ft


Elérhetőség: Elérhetőség 5 munkanap

Kategória: Nőknek / Készletek

Flower
Chypre

flower.png

chyprov.png

Női Unique parfüm eu07

12 480 Ft

flower.png

chyprov.png

Luxus Unique tusfürdő gél eu7

4 050 Ft
Női Unique parfüm készlet eu07

A modern női illat, amely az eredetiséget és a kreativitást szimbolizálja. Az élettel és az energiával teli hölgyek biztosan nagyra fogják értékelni.

Fej illat: alma, bergamott, szeder
Szív illat: rózsa, jázmin, magnólia
Alap illat: pacsuli, praliné, borostyán

Lazuljon el, tegye keresztbe a lábait és kényeztesse magát egy különleges illattal. A tartós érlelési folyamatnak köszönhetően a legmagasabb minőségű, gondosan kiválasztott, természetes összetevőket egy intim és varázslatos illatkompozíciókba kevertük.

Az ESSENS Unique parfümök és a harmonikusan kevert tónusok elkápráztatnak. Ezek a természetes szépség, az elegancia és a nemesség megszemélyesítői, miközben a szabadságot és a hatalmat hangsúlyozzák, hogy örökké önmagunk maradhassunk.

A tusfürdő a legkiválóbb összetevők kombinációját tartalmazza. Ennek köszönhetően a legérzékenyebb bőr is tökéletesen megtisztul, miközben gyengéden ápolja azt. A gélek dermatológiailag teszteltek, optimálisak minden bőrtípusra és mindennapi használatra. Prémium összetevő az Olivem® folyadékkristályos szerkezetet képez az emulzióban, amely meghatározó hatással van a bőrre az egyszerű felszívódás és az erős hidratáló hatás miatt. A kókuszdióból és napraforgóolajból származó LAMESOFT szabadalmaztatott anyag finom és hatékony tisztító hatással bír és könnyű leöblíteni. A hidratáló tulajdonságok mellett a glicerin pozitív hatással van a bőrsejtekre a bőr felületén, és védőgátat képez a bőr védelme érdekében.

A szett tartalmazza:

Unique parfüm 50ml
Luxus Unique tusfürdő 200ml
Ajándékdoboz


  • 1 x Női Unique parfüm eu07
  • 1 x Luxus Unique tusfürdő gél eu7
  • 1 x Paper BOX Unique SET WOMAN