Aloe Vera sampon festett, száraz hajra

2 240 Ft

Csomag tartalma 200 ml


Elérhetőség: Elérhetőség 5 munkanap

Kategória: Aloe Vera / Kozmetikumok


Aloe Vera sampon festett, száraz hajra

A festett és száraz haj mindennapi ápolására alkalmas sampon nagyon hatékony tisztítóanyagok keverékét tartalmazza, melyek kiváló habzást és a képződő hab stabilitását garantálják, ennek köszönhetően pedig gondosan lemosnak minden szennyeződést a hajszálak felületéről. A sampont nagy nedvesítőképesség jellemzi, azaz jól tapad a hajszálak felületéhez, ami megkönnyíti a szennyeződések lemosását, és meggyorsítja a hajmosás folyamatát. Ezen felül kondicionáló anyagokat is tartalmaz a sampon, melyek hozzájárulnak a haj könnyű kifésüléséhez hajkondicionáló használata nélkül is. A sampon nyugtató hatású, fékezi a fejbőr kiszáradását és javítja a haj minőségét. Minden felhasznált anyag biológiailag lebomló, így nem mérgezi a környezetünket. A festett és száraz hajra szánt sampon a fentieken kívül speciális stabilizáló anyagokat is tartalmaz, melyek segítenek abban, hogy a haj sokáig megőrizze színét, és hatékonyan kimossák a hajszálak felületéről esetleg felszabaduló pigmentet, melynek jelenléte a hajban nem kívánatos.

Az egyik kulcsfontosságú szabadalmazott anyag az ABIL® Soft AF 300, amit az egyik vezető német gyártó fejlesztett ki, amely a legkorszerűbb technológiákat alkalmazza a kozmetikumok területén. Rendkívüli tulajdonságokkal bír, melyek megkönnyítik mind a nedves, mind a száraz haj fésülését.

Az ANTIL® HS 60 szintén a németországi gyártó szabadalmazott terméke. Gyors és gazdag habképződést biztosít, nagyon kedvezően hat a fejbőr kiszáradása ellen.

A sampon habzását a piacon viszonylag új összetevő – a lauril-poliglukozid biztosítja. Ez a kukoricakivonatból és kókuszolajból nyert anyag gazdag, sűrű és igen stabil habot képez. A sampon összetétele ideális az érzékeny bőrű személyek számára is.

A samponban jelen lévő Aloe vera barbadensis egészséges hajnövekedést biztosít, jelentősen javítja a haj minőségét, növeli a térfogatát, bársonyossá és gyönyörűvé teszi a hajat. Mélyen behatol a haj szerkezetébe, ahol tökéletesen hidratálja és regenerálja a károsodott hajszálakat és a száraz hajvégeket.

Használat: Mossa meg a haját, utána a sampont alaposan öblítse le.