Tusfürdő gél w153

2 240 Ft

Csomag tartalma 200 ml


Elérhetőség: Elérhetőség 5 munkanap

Kategória: Nőknek / Tusfürdők

Flower

flower.png

Női parfüm w153

6 870 Ft

Elérhetőség 5 munkanap

flower.png

Testápoló balzsam w153

2 550 Ft

Elérhetőség 5 munkanap

flower.png

Parfümminta w153

130 Ft

Elérhetőség 5 munkanapTusfürdő gél w153

A mindennapi használatra készült, illatosított tusfürdő minden bőrtípusra alkalmas. Kendermag olajat és egyedülálló hidratáló anyagokat tartalmaz. Az 5,5 pH-érték garantálja a bőr védelmét és a nagyfokú hidratációt és rugalmasságot. A csúcsminőségű összetevők kiváló bőrtisztító tulajdonságokkal rendelkeznek. Fürdés után a bőr sima, puha lesz és védett a kiszáradástól. A hidratáló anyagok komplexe hatékonyan regenerálja a bőrt és öregedés gátló hatást fejt ki.

ÚJ ÖSSZETEVŐK!

Az új formula legfontosabb előnyei!

Az időkhöz való alkalmazkodás érdekében az eredeti formulához, a mono / diszacharidok modern keverékét adtuk hozzá, amely teljesen új a kozmetikai piacon. Az elegy fokozza a hidratáló és a bőrvédő hatást. A gyártás során nem használtak parabeneket. Tusfürdőink különleges anyagokat tartalmaznak, amelyek fellépnek a nemkívánatos testszag ellen. Az új termékek új csomagolásban kaphatók, és többnyelvű címkével vannak ellátva, részletes információkkal.

A tippünk: Ha ugyanazt az illatanyagot - tusfürdőt, testbalzsamot, parfümöt - használja, akkor az illat felerősödik és hosszabb ideig tart.

Tartalom: 200ml