Testápoló balzsam w125

2 550 Ft

Csomag tartalma 200 ml


Elérhetőség: Elérhetőség 5 munkanap

Kategória: Nőknek / Testápolók

Citrus
Flower
Oriental

citrus.png

flower.png

oriental.png

Női parfüm w125

6 870 Ft

citrus.png

flower.png

oriental.png

Ajándék doboz w125

11 660 Ft

citrus.png

flower.png

oriental.png

Tusfürdő gél w125

2 240 Ft

citrus.png

flower.png

oriental.png

Parfümminta w125

130 Ft
Testápoló balzsam w125

Az Ön által kedvelt illatú testápoló balzsam sárgabarackmag olajjal, hidratáló összetevőkkel és E vitaminnal. A mindennapos használatra, minden bőrtípusra alkalmas testápoló balzsam fürdés, napozás vagy akár depillálás után is kiválóan applikálható. A balzsam gyorsan beszívódik, és selymes tapintásúvá, rugalmassá varázsolja a bőrt. Bőrlágyító, tisztító, tápláló és regeneráló hatású sárgabarackmag olajat, valamint E vitamint tartalmaz, amely gyulladásgátló hatású, és megóvja a bőrt a káros szabad gyököktől. A karitévaj erősíti a bőr UV sugárzással szembeni védekezőképességét, segít megőrizni a bőr rugalmasságát, nyugtat és regenerál.

ÚJ ÖSSZETEVŐK!

Az új formula legfontosabb előnyei!

Az időkhöz való alkalmazkodás érdekében az eredeti formulához, a mono / diszacharidok modern keverékét adtuk, amely teljesen új a kozmetikai piacon. Az elegy a hidratáló hatás és a védő tulajdonság erősödését eredményezi. Ennek köszönhetően a bőr védve van az egész napos kockázati tényezőktől. A gyártás során nem használtak parabéneket. A testápoló balzsam olyan speciális anyagokat tartalmaz, amelyek csökkentik a nem kívánatos szagokat. Az új termékek új csomagolásban kaphatók és többnyelvű címkével vannak ellátva, részletes információkkal.

A tippünk: Ha ugyanazt az illatanyagot - tusfürdőt, testbalzsamot, parfümöt - használja, akkor az illat erősödik és hosszabb ideig tart.

Tartalom: 200ml