Colostrum+ Hidratáló nappali krém parfümözött

13 110 Ft

Csomag tartalma 50


Elérhetőség: Elérhetőség 5 munkanap

Kategória: Colostrum / Kozmetikumok


Colostrum+ Hidratáló nappali krém parfümözött

Teljesen új Colostrum + nappali krém.

A tisztán természetes kozmetikumok intenzív hidratációt, tökéletes regenerációt és mindenekelőtt gyönyörű, sima bőrt eredményeznek.

Az arcbőr sok káros hatásnak van kitéve a nap folyamán, kiszáradhat, a bőr fáradt lesz és könnyen kialakulhatnak a ráncok.

A Colostrum + Cosmetic Hydration sorozat a legfrissebb kutatások, ismeretek és tendenciák alapján jött létre a prémium kozmetikai kozmetikumok területén. Nem tartalmaz bőrt irritáló anyagokat, tisztán természetes, minden bőrtípusra használható és optimális a 30 év alattiak számára. A gondosan kiválasztott természetes összetevők megfelelő kombinációja biztosítja a tökéletes hidratálást a nap folyamán, a krémeket tökéletesen felszívja a bőr zsíros érzés nem alakul ki.

Milyen előnyöket kínálnak a hidratáló krémek fő alkotóelemei?

Az ESSENS Colostrum, amely kizárólag az előtejből származik, nagy mennyiségű vitamint, ásványi anyagot, nyomelemeket és immunglobulinokat tartalmaz, és a kozmetikai iparban használják a bőrsejtekre gyakorolt ​​kedvező hatása miatt. A növekedési faktorok pozitív hatással vannak a bőr regenerálódásra és erős öregedésgátló hatást fejtenek ki. A laktoferrin és a laktoperoxidáz antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatása gátolja a gyulladásos betegségek kialakulását és a bőrirritációt. A foszfolipidek pozitív hatásai lehetővé teszik a hatóanyagok könnyebb bejutását a bőr felső rétegeibe és az ezt követő lipidfilm képződéshez (egy vékony réteg, amely megakadályozza a víz kipárolgását a bőrből).

A hialuronsav olyan anyag, amely természetesen előfordul az élő szervezetek szövetében, és nagyban elősegíti a bőr fiatalos megjelenését és fenntartását, mivel a molekulasúly nagyobb molekulatömeghez kötődik. Ezért ez a hidratálás egyik meghatározó tényezője a bőr rugalmatlanságának őrzője.

Az Ectoin® egy természetes molekula, amelyet egy vezető német kutató-fejlesztő cég szabadalmaztatott. A megalkotását egy olyan sivatagi baktérium ihlette, amely képes óriási hőingadozásokat túlélni. Ezt a képességet használják a víz hosszú ideig tartó megőrzésére és a párolgás lassítására . Így az Ectoin® megerõsíti a bõr hõmérsékleti stressz ellenállását és hosszú ideig hidratálja a bõrt.