Aloe Vera sampon minden hajtípustra

2 240 Ft

Csomag tartalma 200 ml


Elérhetőség: Elérhetőség 5 munkanap

Kategória: Aloe Vera / Kozmetikumok

2 397
Aloe Vera sampon festett, száraz hajra

2 240 Ft

Elérhetőség 5 munkanap
Aloe Vera hajkondícionáló festett és száraz hajra

2 550 Ft

Elérhetőség 5 munkanap
Aloe Vera hajkondícionáló minden hajtípusra

2 550 Ft

Kevesebb, mint 5 dbAloe Vera sampon minden hajtípustra

A minden haj típushoz való sampon alkalmas a mindennapi hajápolásra. Rendkívül hatékony tisztító összetevők keverékét tartalmazza, amelyek kiváló habzást biztosítanak, ami a hajból származó összes szennyeződést gondosan eltávolít. Ezenkívül gazdag kondicionáló anyagokban, melyek hozzájárulnak a könnyű kifésülhetőséghez, kondicionáló nélkül. A sampon fejbőr nyugtató hatású, megakadályozza a fejbőr kiszáradását és javítja a haj minőségét. Az összes felhasznált összetevő biológiailag lebomlik és nem mérgező a környezet számára.

Az egyik legfontosabb szabadalmaztatott anyag az ABIL® Soft AF 300, melyet egy vezető német kozmetikai termék gyártó fejlesztett a legmodernebb technológiákkal. Kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek megkönnyítik a nedves és száraz haj kifésülését, hogy mosás után puha és selymes maradjon.

Az ANTIL® HS 60 a német gyártó egyik prémium anyaga. Ez az anyag biztosítja a gazdag hab gyors létrejöttét, és nagyon jó hatással van a száraz fejbőrre.

A Laurylpolyglucoside egy viszonylag új összetevő a piacon, ez biztosítja a habzó funkciót. A kukorica és kókuszolaj kivonatából nyert anyag, amely a végső hab tartását, sűrűségét és stabilitását biztosítja. Ez a kombináció ideális érzékeny fejbőrre.

Az Aloe Vera Barbadensis biztosítja az egészséges hajnövekedést, jelentősen javítja a haj minőségét és növeli a térfogatát, lágyságot és csodálatos ragyogást kölcsönöz a hajnak. Behatol mélyen a hajszerkezetbe, ahol tökéletesen hidratálja és regenerálja a sérült hajat és a száraz hajvégeket.